Oncoreflex massage - voetreflexmassage voor kankerpatiënten

 

Wanneer je hoort dat je kanker hebt dan heeft dat een enorme impact. In korte tijd moeten er veel beslissingen worden genomen en rol je van de ene emotie in de andere.

Meestal start de reguliere behandeling snel na de diagnose. In deze hectische tijd is er weinig ruimte om aan het idee te wennen dat je ziek bent. Voor de familie en vrienden is het ook een schok.

Oncoreflex massage is bedoeld om mensen met kanker tijdens de verschillende fasen van hun ziekte en de behandeling te ondersteunen. Tussen de chemo’s door kan massage helpen om de bijverschijnselen te verminderen, zoals misselijkheid, hoofdpijn, slapeloosheid en vermoeidheid.

 

 

De massages worden afgestemd op het energiepeil van de cliënt. Het is een zachte manier om het lichaam en de geest te ontspannen.

Als de reguliere behandeling klaar is kunnen er nog allerlei restverschijnselen zijn zoals bijvoorbeeld neuropathie, depressiviteit, vergeetachtigheid, smaakverlies en vermoeidheid. Na een chemokuur is het lichaam verzwakt.

Oncoreflex massage kan helpen bij het opbouwen van het immuunsysteem, de afvalstoffen af te voeren en emoties in balans te brengen.

Oncoreflex massage kan kanker niet genezen maar is gericht op ondersteuning in een heftige tijd.